Si d'alguna característica poden presumir els compostadors COMBOX - a part estan fets de material reciclat- és la seva versatilitat. Si ja has tens el teu COMBOX, fes-lo servir per al que vulguis i com vulguis: un test per a un arbust, una jardinera per un arbre o un hort a casa a la mida que et convingui.

 

Els compostadors Combox permeten generar compost de manera senzilla a partir de les restes orgàniques de la llar: restes de menjar, paper, residus del jardí,… La diferència amb els compostadores COMBOX és que aquests estan ecodissenyats.

Què significa ecodissenyat?

Significa que està fabricat amb materials 100% reciclats que provenen d’allò que es coneix amb les sigles RSU (residus sòlids urbans), el material resultante del qual és 100% reciclable. Aquests residus no tenen demanda per part de les indústries, motiu pel qual que no acabi reciclant-se. Amb el compostador COMBOX s’aprofiten i FLOWER contribueix una vegada més a tenir cura del medi ambient.

El Grup FLOWER (Tàrrega) ha adquirit la firma Compostadores, dedicada a la fabricació i venda de compostadors 100% reciclats. Amb aquesta compra, FLOWER preveu incrementar les seves vendes, particularment de l’exterior, ja que es tracta d’un producte molt favorable per als mercats internacionals més madurs en compostatge domèstic. A més, aquesta nova línea de productes comportarà, a mig termini, la creació de nous llocs de treball a FLOWER.

L’avantatjosa posició de Compostadores, una firma líder en la fabricació i venda de compostadors –coneguts com a Combox- i amb una bona implantació a nivell nacional i internacional, permetrà a FLOWER explotar aquesta gamma de compostadors 100% reciclats, seguint la seva filosofia empresarial d’apostar per la sostenibilitat.